Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 5 km

Auto over de kop bij Zuiddorpe, bestuurder naar ziekenhuis

Toegevoegd: 22-10-2022, 06.58 uur
Door: Remi Mesu

ZUIDDORPE - Een automobilist is zaterdagmorgen met verwondingen naar het ziekenhuis gebracht na een ongeluk bij Zuiddorpe. De bestuurder vloog daar over de kop.


Het ongeluk gebeurde zondag rond 05.20 uur op de N258 bij Zuiddorpe. De automobilist die uit de richting van Axel kwam vloog vlak voor de rotonde bij de N62 uit de bocht. De auto sloeg vervolgens over de kop en belandde in de berm.

Zowel politie, ambulancedienst als de brandweer werden opgeroepen voor het ongeluk. Uiteindelijk bleek dat de bestuurder van het voertuig op eigen kracht uit de auto kon komen. Uiteindelijk bracht de ambulancedienst het slachtoffer naar het ziekenhuis. Een bergingsbedrijf kwam ter plaatse om het wrak te takelen.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
mar (22-10-2022 om 10:52)
Daar moet je echt al ruim van te voren snelheid te minderen, gevaarlijk iets om daar te hard door te komen. Ook de bocht in de afrit als je van de richting Zelzate - Westdorpe komt.
Cookie-instellingen beheren