Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Duiker ten val op trap bij duikplek Scherpenisse

Toegevoegd: 23-10-2022, 12.30 uur
Duiker ten val op trap bij duikplek Scherpenisse
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

SCHERPENISSE - Bij een duiklocatie aan de Oosterschelde bij Scherpenisse is zondagmorgen een duiker uitgegleden en daarbij gewond geraakt. De brandweer werd opgeroepen ter assistentie.


De duiker kwam rond 09.25 uur ten val toen hij op de trap bij de duikplek aan de Gatweg liep. De duiker bezeerde zich dusdanig dat de ambulancedienst moest worden gewaarschuwd. Om de ambulancemedewerkers te helpen met tillen werd ook de brandweer van Sint-Maartensdijk opgeroepen.

De duiker bleek uiteindelijk zelfstandig, maar wel onder begeleiding van het ambulancepersoneel, de trap bij de duikstek op te kunnen lopen. Bovenaan is hij gespalkt om vervolgens meegenomen te worden naar het ziekenhuis, zo meldt de brandweer.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren