Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Gewonde bij botsing tussen auto en trekker Middelburg

Toegevoegd: 25-10-2022, 08.28 uur
Door: Eugène Harthoorn

MIDDELBURG - Een bestuurder van een personenauto is vanmorgen in Middelburg gewond geraakt nadat deze in botsing kwam met een trekker. De politie deed onderzoek naar de toedracht van het incident.


Door nog onbekende oorzaak botsten de personenauto en een trekker met een aanhangwagen op elkaar op de kruising van de Laan der Verenigde Naties en de Sandberglaan. Zowel de politie als de ambulancemedewerkers kwamen met spoed ter plaatse. De bestuurder van de personenauto is door de ambulancedienst onderzocht en met spoed naar het ziekenhuis gebracht. De bestuurder van de trekker bleef ongedeerd.

Door de klap botste de aanhangwagen van de trekker tegen een lantaarnpaal. Deze brak af. De politie is met meerdere eenheden ter plaatse een onderzoek gestart naar de toedracht van het ongeval. De auto is door bergingsbedrijf Kuzee meegenomen. De trekkercombinatie is door de eigenaar zelf geborgen.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren