Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 13 km

Persoon gewond na val van paard bij Renesse

Toegevoegd: 30-10-2022, 14.19 uur
Het slachtoffer is naar het ziekenhuis gebracht.
Het slachtoffer is naar het ziekenhuis gebracht.
© Foto: Brandweer Burgh-Haamstede
Door: Eugène Harthoorn

RENESSE - Een persoon is zondagmorgen gewond geraakt op het strand bij Renesse na een val van een paard. Het slachtoffer is naar het ziekenhuis gebracht.


De bemanning van de brandweerjeep van Burgh-Haamstede werden zondagmorgen omstreeks 09.35 uur opgeroepen om de ambulancedienst te ondersteunen op het strand bij Renesse. Ter plaatse bleek dat ter hoogte van de strandovergang bij de Jan van Renesseweg iemand was gevallen van een paard.

De brandweerlieden hebben samen met het ambulancepersoneel het slachtoffer onderzocht en naar de ambulance gebracht, zo melden zij op sociale media. Het slachtoffer is naar het ziekenhuis gebracht voor verdere behandeling.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
joke (1-11-2022 om 22:02)
laten we hopen dat het slachtoffer het er goed afmag komen .
Cookie-instellingen beheren