Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Dodelijk bedrijfsongeval in Nieuwdorp

Toegevoegd: 01-11-2022, 15.05 uur
Eén van de ambulances op de Spanjeweg.
Eén van de ambulances op de Spanjeweg.
© Foto: Roland de Jong
Door: Roland de Jong

NIEUWDORP - Bij een bedrijf in Nieuwdorp is vanmiddag iemand om het leven gekomen tijdens werkzaamheden aldaar. Dat heeft een woordvoerder van de politie zojuist bevestigd.


Het slachtoffer zou rond 13.45 uur bekneld zijn komen te zitten toen hij aan het werk was op een bedrijfsterrein aan de Spanjeweg in havengebied Vlissingen-Oost. Er werden nog twee ambulanceteams en een traumahelikopter opgeroepen maar het slachtoffer overleed ter plekke aan zijn verwondingen.

Wat er precies is gebeurd, is nog niet bekend. Volgens de politie werkte de man op een terrein waar boortplatforms worden ontmanteld. De Arbeidsinspectie gaat nader onderzoek doen. Medewerkers van de afdeling Forensische Opsporing van de politie ondersteunen bij het onderzoek.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ik (2-11-2022 om 08:14)
Ik wens de nabestaanden heel veel sterkte toe.
pietje (1-11-2022 om 19:40)
wat erg, waarschijnlijk zijn de familieleden in polen, of oekraine..........
een inwoner (1-11-2022 om 19:07)
Dit is zoo erg . smorgens naar het werk .En savonds niet meer thuis komen Veel kracht en veel sterkte voor de nabestaanden en ook voor collega s.
Moeder (1-11-2022 om 17:02)
Vreselijk... Heel veel sterkte aan de nabestaanden.
Cookie-instellingen beheren