Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Ernstig ongeluk op bouwplaats Middelburg

Toegevoegd: 04-11-2022, 15.08 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Op een bouwplaats bij het winkelcentrum aan de Vrijlandstraat in Middelburg is vanmiddag iemand ernstig gewond geraakt. De persoon is naar het ziekenhuis gebracht.


Het arbeidsongeluk gebeurde rond 13.45 uur op de plek waar wordt gebouwd aan de vernieuwing van het winkelcentrum Dauwendaele. Een persoon die op de bouwlocatie aan het werk was, raakte dusdanig gewond dat naast twee ambulanceteams ook een traumahelikopter werd opgeroepen. De helikopter kwam uiteindelijk niet meer ter plaatse, de gewonde werd met spoed per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De brandweer verleende assistentie.

Volgens de politie is het slachtoffer een man. Hoe hij precies gewond is geraakt, is nog niet bekend. De Arbeidsinspectie is door de politie ingelicht en zal nader onderzoek doen naar de toedracht van het incident.


Foto's
Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
kemami (6-11-2022 om 11:18)
ik snap niet dat er altijd zoveel agenten/hulpverleners bij zijn die ogenschijnlijk enkel een praatsessie houden ,en niets/weinig doen. als het nodig is kan er toch heel makkelijk mensen opgeroepen worden , er is toch altijd een supervisor bij die dit kan regelen. of is iedere hulpverlener blij dat hij/zij wat te doen heeft op dat moment.
Cookie-instellingen beheren