Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Twee gewonden bij ongevallen motorcrossbaan Rilland

Toegevoegd: 13-11-2022, 16.28 uur
Beide slachtoffers zijn met onbekend letsel naar het ziekenhuis gebracht.
Beide slachtoffers zijn met onbekend letsel naar het ziekenhuis gebracht.
© Foto: Eugène Harthoorn
Door: Eugène Harthoorn

RILLAND - Bij diverse ongevallen op de motorcrossbaan bij Rilland zijn twee gewonden gevallen. Er werden onder andere twee traumahelikopters opgeroepen.


Het eerste ongeval werd omstreeks 14.15 uur gemeld bij de alarmcentrale. Direct werd de ambulance met spoed ter plaatse gestuurd. Het ambulancepersoneel heeft het slachtoffer onderzocht en naar het ziekenhuis gebracht.

Een uur later werd er opnieuw een ongeval bij de crossbaan aan de Bathseweg bij Rilland gemeld. Nu werden ook de Lifeliner 1 en 2 opgeroepen. De Lifeliner 1 werd al snel retour gestuurd. De Rotterdamse traumahelikopter werd echter pas boven de ongevalslocatie gecanceld. Het slachtoffer is na behandeling door het ambulancepersoneel naar het ziekenhuis gebracht.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
ikke (13-11-2022 om 17:27)
tja wat zal ik zeggen. een extra verzekering verplicht stellen voor risico sporten is geen overbodige luxe
Johan (13-11-2022 om 17:16)
Het vorige bericht op deze site over een gewonde motorcrosser dateert van 9 november. Dat was in Axel. In heel de maatschappij wordt geprobeerd om het veiligheidsniveau naar boven te krijgen en om meer aan risicobeheersing te doen maar motorcrossers razen zo snel mogelijk op een razendsnel evenwichtsvoertuig over een baan met hindernissen en zonder verharding en ze maken er ook nog grote sprongen met de motor. Dat daarbij de crossers aan de lopende band zwaargewond van de baan moeten worden geraapt vinden ze geen probleem en deze hobby wordt met allerlei domme argumenten verdedigd. Direct stoppen met deze levensgevaarlijke ellende!
Cookie-instellingen beheren