Weerbericht:
Vanavond regen. Ook morgen nat.
Verkeersinformatie:
Geen files

Man (78) overleden na ongeluk Zuidzande

Toegevoegd: 16-11-2022, 09.18 uur
Het slachtoffer is een inwoner van de gemeente Sluis.
Het slachtoffer is een inwoner van de gemeente Sluis.
© Foto: Roland de Jong
Door: Roland de Jong

ZUIDZANDE - De automobilist die gisteren zwaargewond raakte bij een eenzijdig verkeersongeluk in Zuidzande, is overleden. Dat heeft de politie zojuist bekendgemaakt.


Het 78-jarige slachtoffer, afkomstig uit de gemeente Sluis, reed rond 16.30 uur bij de Provincialeweg tegen een boom. Brandweerlieden knipten het portier aan de bestuurderszijde van de auto weg om zo de bestuurder te kunnen bevrijden. Twee ambulanceteams en het team van de Rotterdamse traumahelikopter ontfermden zich over het slachtoffer. De politie meldt vanochtend dat de man echter alsnog aan zijn verwondingen is overleden.

De politie heeft een onderzoek ingesteld naar de toedracht van het ongeval. Medewerkers van de afdeling Verkeer van de Forensische Opsporing hebben ter plaatse sporenonderzoek gedaan. Vanwege het ongeval was de Provincialeweg ter plekke een poos afgesloten voor al het verkeer.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
mar (16-11-2022 om 10:15)
Triest, sterkte aan alle betrokkenen en familie, bekenden van de overleden bestuurder.
Cookie-instellingen beheren