Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Auto over de kop bij ongeval Middelburg

Toegevoegd: 16-11-2022, 16.55 uur
Door: Eugène Harthoorn

MIDDELBURG - Op het industrieterrein Arnestein in Middelburg is woensdagmiddag een personenauto over de kop geslagen bij een botsing. De bestuurder is naar het ziekenhuis gebracht.


Het ongeval gebeurde omstreeks 14.10 uur op de kruising van de Herculesweg en de Waldammeweg in Middelburg. Twee auto’s kwamen bij het ongeval met elkaar in botsing. Door de klap sloeg één van de auto’s over de kop. De bestuurder kon niet op eigen gelegenheid de auto verlaten.

De politie, ambulancedienst en de brandweer Stromenweg kwamen met spoed ter plaatse. De brandweer heeft het slachtoffer uit de auto geholpen en aan het ambulancepersoneel overgedragen. Het medische personeel heeft het slachtoffer onderzocht en vervolgens met spoed naar het ziekenhuis in Goes gebracht.

De politie heeft diverse getuigen gehoord en het overige verkeer langs de ongevalslocatie geleid. De beide auto’s zijn door bergingsbedrijf Kuzee getakeld.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Vlissinger (17-11-2022 om 21:35)
@kreltje, ik ben zelf chauffeur en ik denk dat je doelt op LZV transport. Opzich kan een rotonde hierop aangepast worden door het middenstuk kleiner te maken zodat de draai makkelijk gemaakt kan worden. Maar dan heb je weer van de malloten die de rotonde dan ook hard kunnen nemen. Drempels zou zeker kunnen maar dan straf je ook de mensen die zich wel netjes aan de snelheid houden. Heel Vlissingen ligt er vol mee vanwege die aso's. Lekker voor je onderstel. Misschien zou de beste oplossing toch een stoplicht kruising kunnen zijn met eventueel een flitspaal die niet alleen de roodrijders maar ook de snelheidsduivels pakt.
Stephan (17-11-2022 om 07:14)
Het klopt wel dat er op dit kruispunt regelmatig aanrijdingen plaatsvinden en recentelijk viel me op dat er door sommige ook behoorlijk de snelheid wordt gehanteerd omdat het zo'n lekkere lange weg rechtdoor is. Rotondes zijn misschien niet de oplossing, maar wellicht wel een aantal drempels.
Kreltje (16-11-2022 om 21:49)
@Vlissinger, rotondes zijn een ramp voor het groot en zwaar transport wat hier regelmatig langs komt. @Loes, was je er bij? Wie zegt dat hier hard gevlogen is en niet geremd?
Vlissinger (16-11-2022 om 18:15)
Misschien eens tijd voor rotondes in Arnestein? Het schijnt nogal eens voor te komen daar. Of wachten ze eerst op dat ene fatale ongeval? Sterkte voor de betrokkenen.
Loes (16-11-2022 om 17:06)
Er word zo hard gevlogen en niet willen remmen. 5 min later thuis is toch ook geen probleem beter dat dit.
Cookie-instellingen beheren