Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Brandweer bevrijdt gewonde na ongeluk N658 Sint-Annaland

Toegevoegd: 22-11-2022, 10.14 uur
Door: Eugène Harthoorn

SINT-ANNALAND - De brandweer heeft vanochtend iemand bevrijd na een verkeersongeluk op de Joanna Mariapolder (N658) in de buurt van Sint-Annaland. De auto van het slachtoffer raakte zwaar beschadigd.


Een auto raakte rond 07.20 uur van de weg en botste vervolgens tegen een boom. De brandweer van Sint- Annaland werd opgeroepen om de bestuurder te bevrijden. De ambulancemedewerkers hebben het slachtoffer onderzocht en ter controle meegenomen naar het ziekenhuis.

De bestuurder verklaarde een personenauto in een bocht te hebben ingehaald en hierbij een stuurcorrectie te hebben gemaakt. Hierdoor kwam de auto op de zijkant tegen een boom. Door de klap stond de auto weer op vier wielen. Een bergingsbedrijf is opgeroepen om de auto te takelen.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Johan (22-11-2022 om 19:33)
@Arnold: Ik heb in 2003 zelf zo'n Opel Corsa nieuw besteld en esp was niet leverbaar op de Corsa. De voorziening waar u ovrr spreekt is tractiecontrole. Esp vangt wel degelijk de secundaire slip op na een wilde stuurcorrectie.
Arnold (22-11-2022 om 19:12)
@Johan Weer een zeer kundige en scherpe reactie van Johan. Ik bewonder jou echt hoor, dat jij zomaar aan de foto's kan zien dat deze auto geen ESP heeft. Enne, ESP komt pas in werking wanneer een van de aangedreven wielen geen grip meer heeft en niet bij (wilde) stuurcorrecties. Maar dat weet jij natuuuuuurlijk ook wel. Toch?
Joey (22-11-2022 om 12:53)
@ Johan, esp of niet met slecht weer moet je gewoon rustiger rijden.. En dan al helemaal niet in gaan halen in een bocht, weee een wijze les voor de bestuurder
Johan (22-11-2022 om 10:39)
Aan de auto te zien is dit een enorme klapper geweest. Het dak is precies waar je het hoofd van de bestuurder verwacht flink ingedrukt. Dat de bestuurder gewoon een verklaring kon afleggen bevestigt wel dat hij enorm goed is weggekomen. Volgende keer iets voorzichtiger zijn op een natte weg in een auto zonder esp.
Cookie-instellingen beheren