Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 11 km

Overleden persoon in watergang Reeweg Yerseke

Toegevoegd: 23-11-2022, 09.55 uur
Door: Roland de Jong

YERSEKE - In een watergang langs de Reeweg in Yerseke is vanochtend een persoon aangetroffen. Ondanks reanimatie is het slachtoffer ter plekke overleden. De politie is een onderzoek gestart.


Bij de hulpdiensten werd rond 08.50 uur gemeld dat bij de Reeweg een verlaten personenauto stond. In het water in de buurt werd vervolgens een persoon gezien in het water. Hierop werden onder meer brandweerduikers opgeroepen. Volgens de Veiligheidsregio Zeeland (VRZ) is het slachtoffer door politiemensen en ambulancepersoneel uit het water gehaald.

Op de kant werd gestart met reanimeren maar deze poging mocht niet baten en de man overleed ter plekke, zo bevestigt ook de politie. De brandweer heeft nog gecontroleerd of er andere mensen in het water lagen maar dat bleek niet het geval te zijn. De opgeroepen traumahelikopter is niet meer ingezet.

Forensisch onderzoekers zijn inmiddels aanwezig om nader onderzoek te doen.

Zie ook:

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren