Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 6 km

Auto bovenop vangrail N57 Kamperland

Toegevoegd: 23-11-2022, 15.50 uur
Door: Roland de Jong

KAMPERLAND - Een personenauto is woensdagmiddag bij de Oost Westweg (N57) tussen Vrouwenpolder en Kamperland bovenop de vangrail terecht gekomen. Bij het ongeluk is niemand gewond geraakt.


De automobilist reed richting de Oosterscheldekering toen hij omstreeks 13.40 uur ter hoogte van De Banjaard tegen de vangrail botste. Hierna schoot de Audi nog een stuk door. Het voertuig kwam vervolgens in tegengestelde richting bovenop een ander stuk vangrail tot stilstand. Er werd een ambulanceteam gewaarschuwd maar de automobilist bleek niet gewond te zijn geraakt. De man is door een bekende opgehaald.

Bergingsbedrijf Van Halst uit Kamperland kwam ter plaatse om de personenauto van de vangrail te takelen. Toen deze klus erop zat, is het voertuig weggebracht. Rijkswaterstaat sloot vanwege het ongeluk één rijstrook en de busbaan af. Even na 15.00 uur kon de weg weer worden vrijgegeven. De vangrail zal binnenkort gerepareerd worden.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Vreemd (25-11-2022 om 14:31)
Waarom twee auto’s van RWS? In België repareren ze een vrachtautoband op de vluchtstrook zonder de weg af te sluiten (E313), waarom lukt dat hier niet? Auto oppakken en wegwezen.
Erik (24-11-2022 om 09:20)
Moest wel een beetje lachen om de 4de foto (met alarmlichten aan). Kans van 1 op 10 miljoen, dat er nog een auto de vangrail op vliegt en achter op de Audi botst haha
Jac (23-11-2022 om 20:18)
Knap stukje parkeerwerk, gelukkig niemand gewond geraakt.....
vanpuffelen (23-11-2022 om 16:42)
Is gelukkig goed afgelopen (voor de bestuurder)
Cookie-instellingen beheren