Weerbericht:
Bewolkt, in het zuidoosten opklaringen. Morgen van tijd tot tijd motregen
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Code geel vanwege dichte mist in Zeeland

Toegevoegd: 29-11-2022, 07.38 uur
Code geel vanwege dichte mist in Zeeland
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Op dit moment geldt waarschuwingscode geel van het KNMI. Dit vanwege dichte mist die in een groot deel van Nederland het zicht beperkt.


Nog tot 10.00 uur moet rekening worden gehouden met plaatselijk dichte mist. Hierbij kan het zicht teruglopen tot minder dan 200 meter. De waarschuwing geldt voor onder meer Zuid-West-Nederland. Volgens het KNMI is er bij dichte mist extra kans op ongelukken. Ook kan er sprake zijn van extra vertragingen op de weg, in het openbaar vervoer en in het vliegverkeer.

Mistverlichting
Is het zicht minder dan 200 meter, dan mogen de mistlichten voor worden aangezet. Is het zicht minder dan 50 meter, dan mag ook het mistachterlicht aan.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren