Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Automobilist ramt geparkeerde auto in buitengebied Wolphaartsdijk

Toegevoegd: 30-11-2022, 16.32 uur
Door: Eugène Harthoorn

WOLPHAARTSDIJK - Op de Muidenweg bij Wolphaartsdijk zijn woensdagmiddag twee auto’s beschadigd bij een eenzijdig ongeval. Er raakte niemand gewond.


De politie kreeg omstreeks 15.00 uur de melding binnen van een auto die te water was geraakt. Volgens de melder zou er ook een ander voertuig bij betrokken zijn. Toen de agenten ter plaatse kwamen, troffen zij inderdaad een auto aan die met de neus in een sloot lag. In de omgeving van de auto stond een andere personenauto. Deze was total los.

Nadat de politie de bestuurder van de witte auto had gesproken, bleek dat de eigenaar van de blauwe auto aan het wandelen was in de buurt. De politie heeft de man geïnformeerd over het incident. Nadat ook deze ter plaatse was gekomen, zijn beide voertuigen door bergingsbedrijf De Moor geborgen. De bestuurder van de witte auto is door het ambulancepersoneel onderzocht. Hij hoefde niet mee naar het ziekenhuis.

Uit een verklaring en een kort sporenonderzoek van de politie bleek dat de auto van de weg was geraakt en de geparkeerde auto had geraakt. De politie vermoedt dat de man in slaap is gevallen achter het stuur.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren