Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Persoon te water Dok van Perry Vlissingen

Toegevoegd: 01-12-2022, 09.02 uur
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - Bij het Dok van Perry in Vlissingen is vanochtend iemand te water geraakt. De brandweer heeft de drenkeling op de wal gehaald, waarna deze met spoed naar het ziekenhuis is gebracht.

Bij de hulpdiensten werd rond 07.10 uur gemeld dat er iemand in het water zou liggen in de buurt van museumschip Hr. Ms. Mercuur. Hierop werden de politie en de ambulancedienst met spoed ter plekke gestuurd. Even later werd ook de brandweer opgeroepen.

Volgens de politie was de drenkeling zelfstandig uit het water gekomen maar had hij wel de hulp van de brandweer nodig om weer op de wal te komen. Een ambulanceteam heeft het slachtoffer met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. "Hierna zal hij de hulp krijgen die hij nodig heeft", aldus de politie.

Vragen over zelfdoding? Bel 0900-0113 of kijk voor informatie en een live chatmogelijkheid op de website van 113 Zelfmoordpreventie: www.113.nl.

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren