Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 10 km

Overleden persoon gevonden bij flat Vlissingen

Toegevoegd: 01-01-2023, 06.03 uur
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - De politie doet onderzoek na de vondst van een overleden persoon bij een flatgebouw aan de Van Dishoeckstraat in Vlissingen.


Twee ambulanceteams, een traumahelikopter en verschillende politie-eenheden werden rond 02.20 uur naar de flat gestuurd nadat hier een zwaargewonde man was aangetroffen. De ambulancemedewerkers bleken niets meer voor het slachtoffer te kunnen doen. Om deze reden werd de komst van de traumahelikopter al snel weer geannuleerd.

De politie heeft ter plekke een plaats delict ingesteld. De brandgang achter het flatgebouw is afgezet met linten. Volgens een politiewoordvoerder is nog niet vastgesteld wie het slachtoffer is en wat er precies is gebeurd. Medewerkers van de afdeling Forensische Opsporing van de politie doen daarom ter plaatse nader onderzoek naar het overlijden.

Eén van de ingezette ambulances kwam overigens vast te zitten in een drassig grasveld. Eveneens opgeroepen brandweerlieden hebben samen met omstanders de ambulance weer op de weg geduwd.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren