Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 10 km

Gewonde bij bedrijfsongeval Luxemburgweg Nieuwdorp

Toegevoegd: 09-01-2023, 09.00 uur
Gewonde bij bedrijfsongeval Luxemburgweg Nieuwdorp
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

NIEUWDORP – Een persoon is gewond geraakt bij een bedrijfsongeval aan de Luxemburgweg in Nieuwdorp. Het slachtoffer is met spoed naar het ziekenhuis gebracht.


Het ongeval gebeurde omstreeks 06.45 uur op een bedrijventerrein bij Vlissingen-Oost. Direct werden meerdere hulpdiensten ter plaatse gestuurd. Omdat er mogelijk meer medische zorg nodig was, werd ook de traumahelikopter uit Rotterdam opgeroepen. Deze werd echter in de lucht gecanceld.

Volgens een woordvoerder van de politie zou er een ongeluk zijn gebeurd tussen een bestelbus en een fietser. Het slachtoffer is door de medewerkers van de ambulancedienst onderzocht en vervolgens met spoed naar het ziekenhuis gebracht.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren