Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 20 km

Man aangehouden in Terhole voor bedreiging met mes

Toegevoegd: 19-01-2023, 22.19 uur
Man aangehouden in Terhole voor bedreiging met mes
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

TERHOLE – Een persoon is in Terhole aangehouden omdat hij meerdere mensen zou bedreigd hebben met een mes. De politie moest bij de aanhouding een taser inzetten.


Agenten van het politiebasisteam Zeeuws-Vlaanderen kregen in de loop van de avond de melding van een persoon die meerdere mensen bedreigd zou hebben met een mes. De persoon zou het mes nog vast hebben gehad op het moment dat de alarmcentrale werd gebeld.

De politie kwam met twee eenheden ter plaatse. “Door een goede samenwerking en door het richten van een stroomstootwapen kon de verdachte direct door ons worden aangehouden”, zo melden de agenten op sociale media.

Onderweg naar arrestantencomplex Torentijd begon de verdachte te spugen en beledigingen te uiten richting de dienders. Hierom hebben de agenten de arrestant een spuugmasker opgedaan. Volgens de politie was de man onder invloed van alcohol. De man zal vandaag worden gehoord.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
w.wisse wisse (20-1-2023 om 09:26)
Het is wat en dat in Terhole dit verwacht je niet.
Cookie-instellingen beheren