Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Auto over de kop op A58 bij 's-Heer Arendskerke

Toegevoegd: 20-01-2023, 23.52 uur
Door: Eugène Harthoorn

’S-HEER ARENDSKERKE - Bij een eenzijdig ongeval op de A58 bij ‘s- Heer Arendskerke is vrijdagavond laat een personenauto over de kop geslagen. De bestuurster bleef ongedeerd.


Rond 22.50 uur werden het politie- en ambulancepersoneel opgeroepen voor het ongeval op de linkerbaan van de A58. Door onbekende oorzaak was een kleine personenauto over de kop geslagen. Hierom werden ook de brandweerlieden van Arnemuiden opgeroepen. Zij hoefden echter niemand te bevrijden uit het voertuig.

De bestuurster bleek na controle in de ambulance ongedeerd te zijn. Bergingsbedrijf De Moor heeft de auto geborgen. Rijkswaterstaat heeft samen met de politie het verkeer over de vluchtstrook heen geleid.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren