Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Opnieuw overlast van vreemde lucht in Meanderhof Middelburg

Toegevoegd: 22-01-2023, 22.34 uur
Door: Eugène Harthoorn

MIDDELBURG – De hulpdiensten zijn zondagavond opnieuw ingezet voor een vreemde lucht in een aantal woningen aan het Meanderhof. Ditmaal kregen de bewoners ook medische klachten.


De brandweerlieden van brandweerpost Torenweg in Middelburg werden om 19.30 uur naar het Meanderhof gestuurd. Al snel bleek dat de bewoners dezelfde lucht hadden geroken als zaterdagmiddag. Daarom is direct de Officier van Dienst van de brandweer ingeschakeld. Deze heeft een gespecialiseerde collega ingeroepen. Deze medewerker van de brandweer is gespecialiseerd in gevaarlijke stoffen.

Omdat er meerdere bewoners aangaven dat zij medische klachten hadden, werden ook twee Officieren van dienst Geneeskunde opgeroepen. De bewoners zijn onderzocht. De brandweer heeft in de tussentijd samen met een medewerker onderzoek gedaan naar de herkomst van de lucht. Omstreeks 21.30 uur was er nog geen uitsluitsel.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Rob (23-1-2023 om 13:07)
Het aparte is dat het alleen het blok huizen achter mij betrof. Ze zijn bij mij de kruipruimte wezen controleren en roken niets. Tweemaal bij hetzelfde blok, alle zes de huizen. Ik denk ook eerder aan uitgespoelde kwasten waarbij de potjes ook geleegd zijn. Volgens mijn maat Google is er geen link tussen een drugslab en terpentine lucht te vinden.
Aart (23-1-2023 om 11:40)
Heeft iemand misschien gewoon zijn kwasten uitgespoeld?
WTF (23-1-2023 om 08:01)
Jongujongujongu hoe moeilijk kan het zijn als er maar liefst TWEE officieren "van dienst" op notabene worden opgeroepen ze na een halve dag zoeken naar herkomst nog niets weten waar vandaan deze "terpentine lucht" vandaan komt laat 't raden drugslab erges?
Mijn mening (23-1-2023 om 07:45)
Wellicht een drugs lab in de buurt die wat loost in het riool?
Erik (23-1-2023 om 07:00)
Ik heb er niet zo heel erg veel verstand van, maar zou het niet zo kunnen zijn dat er ergens daar in de buurt een drugslab is...? Misschien dat de lucht rechtstreeks uit dat lab komt of misschien wordt er drugsafval in het riool gedumpt, Nogmaal, ben gelukkig geen expert en ik weet ook niet of drugsafval naar terpetine ruikt...
Cookie-instellingen beheren