Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Vijf auto's betrokken bij ongeval Deltaweg (A256) Goes

Toegevoegd: 23-01-2023, 09.15 uur
Foto 12 van 18

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Willem (23-1-2023 om 12:30)
Ik zat 40 jaar lang dagelijks op de weg, nooit een ongeval gehad, veiligheid ligt bij jezelf. Afstand houden, niet gehaast zijn en goed opletten kan een hoop narigheid voorkomen. Op de Deltaweg is het steeds prijs. Beter een kwartier eerder weg of nog liever een half uur dan neem je maar een extra bak koffie. De verzekering betaalt wel weer.
een gast (23-1-2023 om 12:05)
Vermoedelijk allemaal haast om ergens op tijd te komen is helaas mislukt .Als je hier normaal goed afstand houd dan ben je sneller op de plaats waar je moet zijn , maar als je allemaal tegelijk probeert om sneller te zijn dan je voorganger dan kun je de problemen zoals vandaag ook weer is gebleken . Vorige week was het hier ook raak ,haast haast en nog eens haast is vragen om problemen . Maar bumper kleven is voor veel mensen blijkbaar een hobby . Het is op deze locatie altijd druk s morgens dat is al jaren zo en als je er normaal mee omgaat ben je sneller op je bestemming dan op deze manier.
R (23-1-2023 om 11:35)
Dit is op de A58 tot afslag tunnel elke morgen een feest, duwen ,bumperkleven, rare rij bewegingen. Irritant volk met een slechte gewoontes.
jacob (23-1-2023 om 11:23)
En maar klagen dat de weg onveilig is. De enige die onveilig is is de weggebruiker en bestuurder van de voertuigen. Te hard rijden met andere zaken bezig zijn dat is de onveiligheid op de weg. Over bumperkleven maar te zwijgen. Wordt tijd dat de handhaving strenger wordt maar daar zijn meer agenten voor nodig.
Jan Rinses (23-1-2023 om 10:49)
Wordt denk eens tijd om echt "zwaar" in te gaan zetten op handhaven.
Lies (23-1-2023 om 09:44)
Een haast dat men heeft.... zo kort mogelijk invoegen de ander zo dicht mogelijk op de bumber en zo hard mogelijk rijden zonder pedaal los te laten of te willen remmen...hard rijden vinden vele normaal. Dit kun je zonder telefoon ook voorelkaar krijgen...nu komt men zeker niet op tijd. Mischien 5 minuten eerder vertrekken met hard rijden haal je geen winst. Succes.
Cookie-instellingen beheren