Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Auto botst tegen verkeerslicht bij ongeval in Middelburg

Toegevoegd: 25-01-2023, 22.21 uur
Door: Eugène Harthoorn

MIDDELBURG – Bij een ongeval op de Schroeweg in Middelburg zijn woensdagavond twee personenauto’s beschadigd geraakt. Eén van de betrokken voertuigen kwam tegen een verkeerslicht tot stilstand.


Het ongeval gebeurde om 21.25 uur op de kruising met de Torenweg in Middelburg. Door onbekende oorzaak kwamen de beide voertuigen met elkaar in botsing. Hierbij kwam één van de betrokkenen met zijn auto tegen een verkeerslicht tot stilstand. De paal kwam scheef te staan.

De politie en een rapid responder van de ambulancedienst kwamen met spoed ter plaatse. De verpleegkundige van de ambulancedienst heeft de betrokkenen onderzocht. Er bleek niemand gewond te zijn geraakt. De politie heeft alle betrokkenen gehoord en geholpen bij de afhandeling van de schade. Bergingsbedrijf Kuzee kwam ter plaatse om de beschadigde voertuigen af te slepen.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Michel (26-1-2023 om 12:18)
@Piet, kan ook iemand niet goed zijn geworden. Dus niet te voorbarig met je reactie
GL322311 (26-1-2023 om 10:50)
Was je erbij Piet? Misschien is deze persoon wel onwel geworden.
Piet (26-1-2023 om 06:54)
Als je hier een ongeluk krijgt is je kwaliteit van rijvaardigheid wel heel slecht
Cookie-instellingen beheren