Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
71 files van totaal 233 km

Automobilist belandt in de sloot A58 bij 's-Heer Arendskerke

Toegevoegd: 26-01-2023, 16.03 uur
Door: Reinoud Hiemstra

’S-HEER ARENDSKERKE - Op de A58 bij 's-Heer Arendskerke is donderdagmiddag een auto in de sloot terecht gekomen. De bestuurder raakte hierbij gewond en moest mee naar het ziekenhuis. 


Het ongeval gebeurde omstreeks 15.05 uur. Door onbekende oorzaak verloor de bestuurder de macht over het stuur en kwam vervolgens in de sloot tot stilstand. Hierbij raakte de bestuurder gewond. De ter plaatse gekomen medewerkers van de ambulancedienst hebben zich over het slachtoffer ontfermd en meegenomen naar het ziekenhuis. Vanwege het ongeval werd de vluchtstrook afgezet en gold er plaatselijk een snelheidsbeperking.

De toegesnelde politie heeft de ongevalslocatie veilig gesteld en Rijkswaterstaat kwam ter plaatse om de baanafsluiting te voorzien. Bergingsbedrijf De Moor werd ingeschakeld om het voertuig te bergen. 


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Kees (27-1-2023 om 11:25)
Ongelofelijk hoeveel autos er in sloten belanden. Er zijn er zeker 50 in een sloot beland in een jaar tijd.
Cookie-instellingen beheren