Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
8 files van totaal 26 km

30-jarige man vermist in Goes

Toegevoegd: 31-01-2023, 09.31 uur
30-jarige man vermist in Goes
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

GOES – De politie is in Goes op zoek naar een man van ongeveer 30 jaar oud. Hij draagt een trui met de tekst FOX erop. Met tips over de mogelijke verblijfplaats van deze man kan gebeld worden met 112.


De politie deelde omstreeks 09.25 uur via een Burgernetbericht de oproep om uit te kijken naar de man. De man wordt vermist in de omgeving van de M. H. Trompstraat in Goes. Het gaat om een man in de leeftijd van 30-35 jaar oud. Hij heeft een lichte huidskleur.

De man had op het moment van de vermissing een spijkerbroek en witte Nikes aan. Ook droeg hij een trui met de tekst FOX. Met tips over de mogelijke verblijfplaats van deze man kan gebeld worden met 112.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren