Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Nepvuurwapen gevonden bij aanhouding fietsendieven in Middelburg

Toegevoegd: 04-02-2023, 09.10 uur
De politie trof ook een nepvuurwapen aan.
De politie trof ook een nepvuurwapen aan.
© Foto: Wijkagenten Veere
Door: Eugène Harthoorn

MIDDELBURG – De wijkagenten van gemeente Veere hebben vrijdagavond twee fietsendieven aangehouden in Middelburg. Op de plaats van de aanhouding werd ook een nepvuurwapen aangetroffen.


De agenten kregen bij de aanvang van hun dienst direct een melding van een fietsendiefstal op het NS-station in Middelburg. Na enige tijd troffen zij, met een beetje geluk, de twee verdachten op heterdaad aan. Zij zijn hierop aangehouden. De politie heeft de gestolen fietsen in beslag genomen en meegenomen naar het politiebureau. Beide verdachten zijn meegenomen en zitten nog vast voor verhoor.

Op de plaats waar de gestolen fietsen werden aangetroffen, werd door de dienders ook een nepvuurwapen gevonden. Dit wapen is in beslag genomen en zal worden vernietigd.

 


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jtg (4-2-2023 om 19:44)
Inderdaad @Iedereen deze gastjes zijn schijnbaartebang zonder dit kinder namaak pistooltje waarschijnlijk teveel lasergun spelletjes gespeeld of wild west films gezien als je goed kijkt zie je al plastic enfin die balletjes die erin gaan kan ook iemand flink bezeren laat ze inderdaad maar eens goed voelen wat ze gedaan hebben succes
Erik (4-2-2023 om 14:19)
Arthur, het kan inderdaad zo zijn dat de " wapenexpert " het direct als een nepwapen herkent, maar.... als een gewone burger, geconfronteerd wordt met dit wapen, dan schrikt hij of zij, ( herkenbaar al ) nep of niet......
willem (4-2-2023 om 13:33)
laat die knaapjes maar zwerfvuil; gaan verzamelen en / of gras tussen tegels wegkrabben. gekleed in een fel gekleude overall.
Arthur (4-2-2023 om 11:41)
Ik ben benieuwd of de zogenaamde "wapenexperts" dadelijk gaan uitleggen dat je dit zo als nep wapen kunt erkennen.
Ik (4-2-2023 om 09:42)
Stuur ze naar een werkkamp dan weten ze wat werken is. Of zet ze verplicht in militairen dienst, dan worden ze op gevoed met harde hand..
Cookie-instellingen beheren