Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
13 files van totaal 35 km

Verkeerscontrole op bedrijventerrein De Zompe Serooskerke (W)

Toegevoegd: 15-02-2023, 18.21 uur
Door: Reinoud Hiemstra

SEROOSKERKE (W) - Op bedrijventerrein De Zompe in Serooskerke (W) werd woensdagmiddag door de politie een verkeercontrole gehouden. Hierbij werd voornamelijk gelet op het gebruik van aanhangwagens.

Aanhangwagens werden op technische staat gecontroleerd en er werd gekeken of deze goed aangekoppeld waren. ook werden bekeuringen uitgeschreven voor andere overtredingen. Zo werd opgetreden tegen het niet dragen van de gordel, het niet correct zekeren of afdekken van de lading, en het niet op orde hebben van de nodige papieren. 

Het exacte aantal bekeuringen is (nog) niet bekend gemaakt

Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Nederlof (16-2-2023 om 23:10)
Als ze het idd deden vanwege veiligheid dan zeg ik oké. Dit waren gewoon corrupte overheids collectanten. Kwam het bedrijventerrein oprijden staan er een stuk of 15 agenten. Rij er voorbij niks aan de hand. Kom terug wordt ik aangehouden. Wil het raam van het bijrijders portier open draaien maar kan er niet bij omdat ik m'n gordel aan heb. Maak m'n gordel los draai het raam open. Ja u wordt staande gehouden omdat u net uw gordel niet aan had en nu weer niet. Had op de heen weg ook gewoon m'n gordel om.
Timo (15-2-2023 om 22:36)
Heel goed dat er controles worden gehouden. Halen ze gelijk de zwarte schapen eruit. Mogen ze vaker doen.
Cookie-instellingen beheren