Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Vrachtwagen verliest trailer op Vlissingen-Oost bij Nieuwdorp

Toegevoegd: 17-02-2023, 14.21 uur
Door: Eugène Harthoorn

NIEUWDORP – Een vrachtwagen is vrijdagmiddag op de Europaweg-Oost bij Nieuwdorp zijn oplegger verloren. Zowel de trekker als de oplegger raakten beschadigd.

Het ongeluk gebeurde aan het begin van de middag op de rotonde op de kruising met de Frankrijkweg bij Nieuwdorp. Door onbekende oorzaak was de trailer losgekomen van de trekker. Hierdoor kwam de oplegger op de bestrating terecht en raakte beschadigd.

Een medewerker van North Sea Port is ter plaatse gekomen. Het passerende (vracht)verkeer werd over de rotonde heen geleid.

Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Anon (19-2-2023 om 09:10)
Kingpen gebroken, gebeurt wel eens.
mark (18-2-2023 om 19:37)
@awijnbelt. dat kan dus toch wel. vorig jaar een fransman vanuit calais gehad die in gent zijn trailer met schroot verloor. dat zijn al heel wat kilometertjes afgelegd
Zeeuw (18-2-2023 om 19:10)
En de straat is niet beschadigd? Of worden de kosten niet doorberekend aan Verbrugge?
awijnbelt (18-2-2023 om 11:19)
heeft niets met controle te maken want chauffeur heeft er al zeker 3 km gereden vanwaar hij heeft aangekoppeld,
Vlissinger (17-2-2023 om 22:59)
Klopt Kees, heb het ook wel eens gehoord van een collega die hetzelfde meemaakte. Hij vertrouwde erop dat zijn collega zei dat de trailer vergrendeld was. Niet dus. Daarom altijd zelf controleren want uiteindelijk ben jij en de vervoerder zelf verantwoordelijk.
Kees (17-2-2023 om 18:41)
Door onbekende oorzaak? gewoon niet goed aangekoppeld en vergrendeld die trailer.
Cookie-instellingen beheren