Weerbericht:
Zonnig, morgen in het zuidoosten meer bewolking. Meest droog
Verkeersinformatie:
106 files van totaal 422 km

Meerdere hulpdiensten ingezet voor reanimatie golfbaan Goes

Toegevoegd: 18-02-2023, 13.26 uur
Meerdere hulpdiensten werden ingezet voor medische hulpverlening aan het slachtoffer.
Meerdere hulpdiensten werden ingezet voor medische hulpverlening aan het slachtoffer.
© Foto: Eugène Harthoorn
Door: Eugène Harthoorn

GOES – Meerdere hulpdiensten zijn zaterdagmiddag ingezet bij een medische noodsituatie op de golfbaan bij Goes. Het slachtoffer is met spoed naar het ziekenhuis gebracht.


De meldkamer kreeg omstreeks 12.10 uur de oproep van een reanimatie op de golfbaan aan de Kattendijksedijk bij Goes. Naast twee ambulances werd ook de brandweer opgeroepen. Ter plaatse bleek dat een persoon onwel was geworden op de golfbaan en moest gereanimeerd worden.

De brandweer is ter plaatse gekomen met een ladderwagen om het slachtoffer over een sloot te tillen. Hierna is het slachtoffer aan het ambulancepersoneel overgedragen. Dit personeel heeft het slachtoffer met spoed naar het ziekenhuis gebracht.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren