Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Gewonden bij ongeval op kruising Borssele

Toegevoegd: 13-03-2023, 17.07 uur - Update: 13-03-2023, 18.51 uur
Door: Eugène Harthoorn

BORSSELE - Bij een aanrijding tussen een taxibusje en een personenauto op een kruising in Borssele zijn maandagmiddag zeker vier personen gewond geraakt. Eén voertuig belandde door de klap in een naastgelegen sloot.


Het ongeluk gebeurde omstreeks 15.50 uur op de kruising van de Ossenweg en de Kaaiweg. Naast de ambulancedienst werd ook de brandweer met spoed ter plekke gestuurd. De ter plaatse gekomen ambulancemedewerkers hebben de slachtoffers nagekeken op letsel. Voor de slachtoffers werden meerdere ambulances opgeroepen. Voor zover bekend zijn er vier personen gewond geraakt. Enkele van hen zijn naar het ziekenhuis gebracht.

Het taxibusje heeft vermoedelijk de personenauto in de flank geraakt. De personenauto is door de klap in een naastgelegen sloot terecht gekomen. Het busje belandde op zijn kant. De brandweer kwam ter plaatse om te assisteren. De politie heeft de kruising helemaal afgesloten. Ook heeft de politie verklaringen opgenomen van getuigen. Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren, wordt nog onderzocht.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Een moeder (14-3-2023 om 20:03)
Sterkte aan allen die erbij betrokken waren!
Automobilist (13-3-2023 om 20:03)
Taxibusjes rijden vaak door (haast), staan overal te ouwehoeren. ben vorige week bijna van mijn fiets gereden. Zeg je wat, heeft hij nog babbels.
Cookie-instellingen beheren