Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
10 files van totaal 42 km

Brandweer Krabbendijke ingezet voor gaslekkage

Toegevoegd: 13-03-2023, 21.00 uur - Update: 14-03-2023, 07.36 uur
Brandweer Krabbendijke ingezet voor gaslekkage
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

KRABBENDIJKE – De brandweerlieden van Krabbendijke zijn maandagavond ingezet voor een gaslucht in het buitengebied van Krabbendijke. Het lek is overgedragen aan de netbeheerder.


De melding van de gaslucht werd omstreeks 18.45 uur doorgegeven aan de meldkamer. Direct werden de brandweerlieden ter plaatse gestuurd naar de locatie aan de Zuidweg in Krabbendijke. Ter plaatse bleek daar echter geen sprake te zijn van een lek.

Bij nadere controle bleek dat de gaslucht afkomstig was van een lek aan de achterliggende dijk. Na overleg met diverse instanties is besloten de locatie te markeren en over te dragen aan de netbeheerder.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren