Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 4 km

Paard overleden bij ongeval Mariekerkseweg Meliskerke

Toegevoegd: 18-03-2023, 15.15 uur
Door: Eugène Harthoorn

MELISKERKE – Bij een ongeval in Meliskerke is zaterdagmiddag een paard om het leven gekomen. De ruiter van het paard raakte gewond.


Het ongeval gebeurde omstreeks 14.05 uur op de kruising van de Mariekerkseweg en de Jan Vaderstraat in Meliskerke. Door nog onbekende reden sloeg het paard op hol. Hierdoor kwam de ruiter ten val en belandde tegen een boom. Zij raakte hierbij gewond. Vervolgens rende het paard de weg op en werd aangereden door een voertuig. Het paard kwam bij de aanrijding te overlijden

De politie en ambulancedienst kwamen ter plaatse. De medewerkers van de ambulancedienst hebben de vrouw onderzocht en ter behandeling meegenomen. Volgens de woordvoerster van de politie had de vrouw aanzienlijk letsel. De politie heeft een gedeelte van de weg afgezet. De wegbeheerder is ter plaatse gekomen om zich over het incident te ontfermen.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Auto (19-3-2023 om 21:04)
Hopelijk is de boel goed verzekerd voor de automobilist, en gaat het niet ten koste van zijn/haar No-claim.
Janna (19-3-2023 om 10:21)
Ik lees helemaal niets over de auto die hierbij betrokken was of over de bestuurder ervan. Een aanrijding met een paard zal toch behoorlijke schade veroorzaken.
Ik (19-3-2023 om 09:29)
Vreselijk als je dit overkomt. Ik wens die vrouw héél veel sterkte toe.
joke (18-3-2023 om 19:43)
een jammer ongeval voor het arme paard en gelukkig met de berijder meegevallen maar het paard was wel zijn vriend . sterkte
Cookie-instellingen beheren