Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Scooterbestuurder gewond na aanrijding in Vlissingen

Toegevoegd: 18-03-2023, 17.08 uur
Het slachtoffer is met beenletsel naar het ziekenhuis gebracht.
Het slachtoffer is met beenletsel naar het ziekenhuis gebracht.
© Foto: Eugène Harthoorn
Door: Eugène Harthoorn

VLISSINGEN – Een scooterbestuurder is zaterdagmiddag gewond geraakt bij een aanrijding in Vlissingen. Het slachtoffer is met beenletsel naar het ziekenhuis gebracht.


De hulpdiensten werden omstreeks 16.20 uur opgeroepen voor een ongeval op De Willem Ruysstraat in Vlissingen. Ter plekke bleek dat een scooterbestuurder was aangereden door een afslaand busje. De scooterbestuurder raakte gewond door het ongeval.

De medewerkers van de ambulancedienst hebben het slachtoffer onderzocht en ter behandeling meegenomen naar het ziekenhuis. De politie heeft bij de bestuurder van het busje een blaastest en een verklaring afgenomen.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Tupperware (18-3-2023 om 22:50)
Hoogtijd voor beenbescherming voor snorscooter rijders.
Cookie-instellingen beheren