Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 10 km

Fietsster gewond bij botsing met auto Terneuzen

Toegevoegd: 19-03-2023, 13.52 uur
Fietsster gewond bij botsing met auto Terneuzen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - Bij een aanrijding in Terneuzen is aan het einde van de ochtend een fietsster gewond geraakt. Het slachtoffer is naar het ziekenhuis gebracht.


De fietsster werd rond 11.30 uur op de kruising van de Alvarezlaan en de Bachlaan aangereden door een automobilist. Volgens een woordvoerster van de politie zag de 37-jarige Terneuzenaar de fietsster hier over het hoofd. Het gevolg was dat de vrouw, een 71-jarige inwoonster van dezelfde plaats, gewond raakte.

Politieagenten namen bij de automobilist een blaastest af maar hij had niet gedronken. De fietsster is door de ambulancedienst naar het ziekenhuis gebracht. Over de aard van haar letsel is niets bekend.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
fietser (20-3-2023 om 12:43)
@Terneuzenaar, er mogen dan nog heel veel camera's geplaatst worden. Hulst doet dat tenminste. De automobilist zal een pv krijgen voor de aanrijding met de fietser, hoop dat het meevalt en de letsel snel genezen. De impact van zo'n aanrijding zal wel niet zo snel vergeten zijn en hopelijk blijft ze daarna gewoon doorfietsen. Sterkte aan haar en de automobilist, iets beter kijken voor je doorrijd bij een voorrangskruising. Grote open ruimte, Misschien te ruim!?
Emergo (20-3-2023 om 11:20)
# Terneuzenaar Zo te lezen kunnen we dus maar beter niet in Terneuzen gaan wonen hoewel ik vermoed dat uw mening niet breed wordt gedeeld.
Jtg (19-3-2023 om 15:39)
Sterkte voor deze iets oudere dame, hopelijk geen blijvend letsel èn krijg degene die de aanrijding deed veroorzaken nog een maatregel.
Terneuzenaar (19-3-2023 om 15:38)
Is toch heel normaal dat mensen in elkaar worden geslagen of in elkaar worden aangereden op diverse plekken hierin Terneuzen als er maar getuigen of camara's zijn dan word er wel ff naar gekeken...
Cookie-instellingen beheren