Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 5 km

Motor in beslag genomen voor onderzoek Westdorpe

Toegevoegd: 20-03-2023, 22.04 uur
De motor is meegenomen voor technisch onderzoek
De motor is meegenomen voor technisch onderzoek
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Eugène Harthoorn

WESTDORPE – Agenten van de Zeehavenpolitie van Zeeland-West-Brabant hebben zondag een motor in beslag genomen voor technisch onderzoek.


De agenten controleerden samen met agenten van het politiebasisteam van Zeeuws-Vlaanderen via het luchtruim met een drone de omgeving. Bij deze controle troffen zij meerdere motoren aan die aan het racen waren in het havengebied van Westdorpe.

Toen de politie ter plaatse kwam, trof zij meerdere overtredingen aan. Onder andere namen de dienders een motor mee voor technisch onderzoek.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Pinjo (23-3-2023 om 08:57)
@Je mag ook niks meer. Perfecte gedachte. Dit geldt voor motoren en auto's. Er zijn veel technische jongelui in de omgeving. Laat ze onder begeleiding lekker sleutelen en testen. Uiteraard een beetje afgelegen. Zo combineer je kennis met fun. Ik ben voor en ik doe mee!
Je mag ook niks meer (21-3-2023 om 18:58)
Tja je mag ook niks meer. Het circuit is onbetaalbaar geworden. Een stuk weg of land afgelegen beschikbaar stellen begint ook niemand aan. De races op de axelse vlakte waren perfect. Niets of niemand had er last van behalve het ego van de politiek. Laat iedereen die mee wil doen een bedrag in een zakje doen en er kunnen wat zaken geregeld worden. Zet een stichting op en regel het. In veel andere landen heb ik voorbeelden gezien waar dit perfect werkt.
Jap (21-3-2023 om 11:40)
Heb eigenlijk meer moeite met de inzet van die drone dan met die illegale motormuizen. Big Brother is watching you more and more.
Emergo (21-3-2023 om 11:18)
@Suzanna Ja, en ?
Harry (21-3-2023 om 10:55)
Waarom vloog die drone ook over Dow??? Dat mag absoluut niet!!
fietser (21-3-2023 om 09:58)
@Truus, nu dus niet meer. Die komt vast niet meer op de weg. Op zondag is er geen bedrijvigheid in de haven, maar er fietsen wel regelmatig mensen. Goed dat men dit in de smiezen heeft gehad en ja met een drone valt het niet zo op. Wanneer een politievoertuig gesignaleerd wordt is men zo weg natuurlijk.
Cookie-instellingen beheren