Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Auto over de kop bij Cadzand, één gewonde

Toegevoegd: 21-03-2023, 18.54 uur
Door: Eugène Harthoorn

CADZAND – Een persoon is dinsdagmiddag ernstig gewond geraakt bij een ongeval op de Ringdijk Noord bij Cadzand. Meerdere hulpdiensten zijn ingezet voor hulpverlening.

De hulpverleners kregen omstreeks 17.00 uur de oproep van het ongeval. Direct werd de brandweer, politie en ambulancedienst ter plaatse gestuurd. Omdat het slachtoffer meer medische zorg nodig had, werd ook de Rotterdamse traumahelikopter opgeroepen.

Toen de hulpdiensten ter plaatse kwamen, bleek dat er een personenauto via een aantal bomen en de berm over de kop was geslagen en op het dak tot stilstand was gekomen. De brandweerlieden van Sluis en Oostburg hebben het slachtoffer uit zijn benarde situatie bevrijd. De toegesnelde medici hebben zich over het slachtoffer ontfermd. De traumahelikopter steeg omstreeks 18.00 uur weer op. De Ringdijk Noord is afgesloten voor verkeer. Een medewerker van het waterschap is ter plaatse gekomen om zich te buigen over de schade.

Het 24-jarig slachtoffer uit België is met spoed naar een ziekenhuis in België gebracht. Volgens een woordvoerder van de politie raakte het slachtoffer ernstig gewond bij het eenzijdig ongeval.

Foto'sReageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren