Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Belgen belanden in sloot langs N62 Westdorpe

Toegevoegd: 23-03-2023, 21.01 uur
Door: Eugène Harthoorn

WESTDORPE – Twee personen zijn donderdagavond met de schrik vrijgekomen nadat zij met hun personenauto in een sloot langs de Tractaatweg (N62) bij Westdorpe belandden. De bestuurder is door de politie meegenomen.

De hulpdiensten werden omstreeks 19.00 uur opgeroepen voor een ongeval langs de N62. Ter plaatse gekomen bleek dat bij de oprit richting België een Belgische personenauto van de weg was geraakt en in een sloot was beland. Omdat de personen niet op eigen gelegenheid uit de auto konden komen, werd ook de brandweer opgeroepen. De brandweerlieden van Westdorpe en een hoogwerker van brandweerpost Zuidland in Terneuzen kwamen ter plaatse.

De brandweerlieden hebben de betrokkenen met vereende krachten het talud opgeholpen. De beide betrokkenen zijn door medewerkers van de ambulancedienst onderzocht, zo meldde de officier van dienst van de politie. De bestuurder, een man, is door de politie meegenomen. Bergingsbedrijf Kuzee heeft het voertuig geborgen. Tijdens de afhandeling van het incident waren één rijbaan en de oprit afgesloten.

Foto'sReageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ineke (24-3-2023 om 12:47)
Zolang het rechtdoor gaat lukt het ze wel maar komt er een rotonde dan lichtelijk paniek. Waarom zetten die hollanders geen verkeerslichten denken ze dan. En een baantje opschuiven bij opritten nooit geleerd
Willem van Ommen (24-3-2023 om 10:27)
Belgen kunnen helemaal niet auto rijden.
Arthur (24-3-2023 om 06:43)
Ze waren zeker vergeten om een mes mee te nemen om de bocht te kunnen af te snijden.
Cookie-instellingen beheren