Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
20 files van totaal 53 km

Politie houdt MONO-controle in Goes

Toegevoegd: 23-03-2023, 21.23 uur
De agenten hebben meerdere bestuurders betrapt op niet MONO-rijden.
De agenten hebben meerdere bestuurders betrapt op niet MONO-rijden.
© Foto: Wilco Roeleven
Door: Eugène Harthoorn

GOES – Politieagenten hebben donderdagmiddag een controle gehouden in de omgeving van het NS-treinstation in Goes. Meerdere bestuurders werden betrapt op het rijden met een mobiele drager in de hand.

De agenten hielden de controle in de namiddag in het centrum van Goes. Diverse eenheden van de politie stonden op meerdere plekken te posten om bestuurders te betrappen op het niet MONO-rijden. Volgens een agente ter plaatse werden meerdere bestuurders aan de kant gezet.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
AntiGSM (26-3-2023 om 16:23)
Waarom voor deze lui ook geen cursus? Net als bij alcohol en drugs en overdreven snelheid? Ik vind dit MINSTENS zo gevaarlijk! Oppakken die junkies! Veeeeeel te weinig controle op deze zaken.
Goesenaar (24-3-2023 om 16:59)
Yes mag vaker doen . Gewoon lekker hard aan pakken met die mobiel dragers
JFK (24-3-2023 om 15:12)
Niet handsfree bellen, drugs en alcohol gelijk stellen en zeer zwaar straffen!
Kees (24-3-2023 om 13:19)
Nu ben ik van deze tijd en best wel op de hoogte van veel, maar MONO rijden nog nooit van gehoord Afschaffen mobiele telefoons, jammer genoeg wilt me baas dat ik bereikbaar ben anders had ik er geen, terug naar de vaste lijnen.
bram goeree (24-3-2023 om 13:09)
ben het ook eens met Sjaak .velen zullen dit weer te ver vinden gaan totdat zo een idioot je kind aan rijd omdat hij zo nodig geen bericht kon missen .koop dan een carkit .is goedkoper en veiliger .wanneer het bekeuringen worden zoals het er nu uit ziet dan deze hoger maken dan de aanschaf van een carkit voor handsfree bellen .bij fietsers loopt het ook weer de spuigaten uit .
Johan (24-3-2023 om 11:42)
@Sjaak: Er vallen tegenwoordig minder verkeersdoden als in de tijd voor de uitvinding van de mobiele telefoon.
Cookie-instellingen beheren