Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Politie zoekt getuigen van botsing kruising Hulst

Toegevoegd: 26-03-2023, 20.16 uur
De politie roept getuigen op om zich te melden.
De politie roept getuigen op om zich te melden.
© Foto: Roland de Jong
Door: Roland de Jong

HULST - De politie is op zoek naar getuigen van de aanrijding die zaterdag plaatsvond op een kruising in Hulst. Bij het ongeluk raakten meerdere personen gewond.

Een zwarte Nissan Qashqai met Belgisch kenteken kwam rond 11.10 uur in botsing met een Nederlandse witte Ford Fiësta. Dat gebeurde op de kruising van de Grote Kreekweg (N690), de Rondweg Hulst (N290) en De Verrekijker. Ambulancemedewerkers ontfermden zich over de betrokkenen. Meerdere personen liepen verwondingen op.

Volgens de politie is nog altijd niet duidelijk hoe het ongeluk precies is gebeurd. Om die reden is zondagavond een oproep gedaan aan getuigen om zich te melden. Tips zijn bij de politie welkom via het telefoonnummer 0900-8844. Informatie delen kan ook via het WhatsAppnummer van de politie: 06-12207006.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren