Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Vrouw gewond bij botsing in Terneuzen

Toegevoegd: 28-03-2023, 08.56 uur
Een vrouw raakte gewond bij het ongeval.
Een vrouw raakte gewond bij het ongeval.
© Foto: Eugène Harthoorn
Door: Eugène Harthoorn

TERNEUZEN – Een vrouw is dinsdagmorgen gewond geraakt bij een botsing op de Koninginnepage in Terneuzen. Beide voertuigen moesten worden afgesleept.

De botsing vond om 07.45 uur plaats op de kruising met de Waterlanden in Terneuzen. Bij het ongeval kwamen twee personenauto’s met elkaar in botsing. De politie en ambulancedienst kwamen met spoed ter plaatse.

Medewerkers van de ambulancedienst hebben een vrouw onderzocht. Volgens de politie is deze vrouw vervolgens naar het ziekenhuis gebracht. Bergingsbedrijf Kuzee heeft de voertuigen geborgen. Een buurtbewoner geeft aan dat er al enige tijd gepleit wordt voor een veiligere kruising.

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mevrouw (28-3-2023 om 11:33)
Zonde voor de betrokkenen, ik hoop dat de verwondingen van de vrouw meevallen, En dat het bij blik schade blijft, Het moest er een keer van komen, er wordt hier zo vaak zo hard gereden., niet alleen personen verkeer maar ook veel bouwverkeer wat voorbij komt denderen. Ze zouden op deze kruising een drempel of iets dergelijks moeten leggen. Het is niet het eerst ongeluk hier.
Jan Wondergem (28-3-2023 om 09:39)
Niet alleen deze kruising, maar in de gehele wijk zijn gevaarlijke situaties mede door de hoge snelheden.
Cookie-instellingen beheren