Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Fietser gewond bij ongeval Middelburg

Toegevoegd: 28-03-2023, 09.50 uur - Update: 28-03-2023, 20.40 uur
Het slachtoffer is door de ambulancedienst naar huis gebracht.
Het slachtoffer is door de ambulancedienst naar huis gebracht.
© Foto: Eugène Harthoorn
Door: Eugène Harthoorn

MIDDELBURG – Bij een ongeval op de Stationsstraat in Middelburg is dinsdagochtend een persoon gewond geraakt. Het slachtoffer is door ambulancemedewerkers naar huis gebracht.


Door onbekende oorzaak kwamen een fietser en een automobilist met elkaar in botsing. Hierbij raakte de fietser gewond. De politie en ambulancedienst kwamen met spoed ter plaatse.

De persoon is door het ambulancepersoneel onderzocht. Het slachtoffer bleek niet mee te moeten naar het ziekenhuis. Wel hebben zij het slachtoffer thuisgebracht.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Hans (30-3-2023 om 11:59)
Voor de zoveelste keer hier en op de Koningsbrug een ongeluk na het veranderen in een zogenaamde fietsstraat. Is niet over nagedacht bij de gemeente. Maar gelukkig hebben we nu een nieuwe wethouder verkeerszaken.......
Cookie-instellingen beheren