Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Man (28) aangehouden voor mishandeling in Goes

Toegevoegd: 28-03-2023, 14.16 uur
Man (28) aangehouden voor mishandeling in Goes
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

GOES - Dinsdagochtend werd een man aangehouden bij een bedrijf aan de Columbusweg in Goes. Hij wordt verdacht van mishandeling.

Bij het bedrijf in Goes ontstond dinsdagmorgen omstreeks 09.30 uur een handgemeen tussen twee mannen. Mogelijk had de ruzie te maken met een onenigheid over het verzetten van auto’s, zo meldt de woordvoerder van de politie. Hierbij ging de verdachte het slachtoffer te lijf. Het slachtoffer raakte gewond aan zijn aangezicht. Hij kon op eigen gelegenheid naar de dokter.

Het slachtoffer deed aangifte. Agenten hoorden een getuige en hielden de verdachte, een 28-jarige man uit Goes, aan. Hij is overgebracht naar een cellencomplex. Daar wordt hij gehoord over de mishandeling.

 

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ewa (28-3-2023 om 16:05)
Wat een lafaard die 28e jarige uit Goes wanneer mogen we hem een paar tikken gaan geven...waar gaat dit heen, uitpraten als een paar volwassenmannen zit er niet meer in tegenwoordig jammer dit
Cookie-instellingen beheren