Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Boetes uitgedeeld voor negeren verplichte rijrichting in Terneuzen

Toegevoegd: 28-03-2023, 17.55 uur
Boetes uitgedeeld voor negeren verplichte rijrichting in Terneuzen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

TERNEUZEN – De wijkagenten van Terneuzen hebben dinsdagmorgen enige tijd een controle uitgevoerd op het naleven van de verplichte rijrichting op de Terneuzensestraat.

De wijkagenten gingen controleren omdat er meerdere klachten waren binnengekomen dat weggebruikers het zogenaamde D4-negeren. Dit bord staat op de kruising met de Drieweg in Terneuzen.

In het half uur dat de politie controleerde, bleek dat er vier weggebruikers het bord negeerden. Zij zijn beboet voor het niet volgen van een verplichte rijrichting. Deze boete kost inclusief administratiekosten 119 euro.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Michael Dooms (29-3-2023 om 15:42)
Dus rijden naar Zaamslag terugkeren via de rotonde om dezelfde weg weer af te rijden en dan afslaan. Ik snap niet dat de millieu schade die daardoor ontstaat (extra uitstoot omdat dit 4km extra is) opweegt tegen niet oplettende achteropkomers geen afstand kunnen houden. Omgedraaide wereld.
Menno (29-3-2023 om 10:46)
Kan dit alleen maar aan moedigen vorig jaar nog noodstop met de motor moeten maken omdat er eentje dacht daar kan ik nog wel even voor langs...
Piet Polletiek (29-3-2023 om 10:31)
De ontsluiting van Othene in zuidelijke richting, is jaren lang door een niet meer actieve boer op leeftijd tegengehouden, die zijn land niet wilde verkopen om er een ontsluitingsweg naar de N61 te kunnen aanleggen, naar deze wijk van Terneuzen. Dat weggebruikers het zat zijn om vele kilometers om te moeten rijden om in Othene te kunnen komen, daar is blijkbaar weinig begrip voor! Gemeente maak maar eens haast met deze ontsluitingsweg! Mijn standpunt: Overal waar sluiproutes ontstaan, is de gemeente/provincie/waterschap of het rijk in gebreke met het aanleggen van goede wegen!
Marc (28-3-2023 om 20:01)
dit is al jaren aan de gang ik kom hier iedere dag langs en moet iedere week wel een keer in de remmen omdat er iemand stil staat op de weg om af te slaan heb ook al een paar aanrijdingen gezien afgelopen jaar het zijn hoofdzakelijk bewoners van othene zuid die nog een overtreding maken om de molen weg in te slaan maar daar wordt niet op gehandhaaft en nu doet de politie net of ze van niks weten
Sjaak (28-3-2023 om 19:02)
Bewoners van Reuzenhoek zijn stelletje zeikers. Zij mogen wel elke dag door de drukke wijk Othene rijden, maar de mensen van Othene mogen Niet door Reuzenhoek rijden, dat is meten met 2 maten.
klaar (28-3-2023 om 19:02)
Boete .....Koopje
Cookie-instellingen beheren