Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Panden gesloten na drugsvondst in Terneuzen

Toegevoegd: 31-03-2023, 11.08 uur
Panden gesloten na drugsvondst in Terneuzen
© Foto: Gemeente Terneuzen
Door: Eugène Harthoorn

TERNEUZEN - Burgemeester Erik van Merrienboer sloot in maart twee panden in de gemeente vanwege drugsovertredingen. Beide panden zullen voor drie maanden gesloten zijn.


 Op 14 maart is een garage aan de Offenbachstraat in Terneuzen gesloten. In deze garage werd op 16 december 2022 bijna vier kilo hennep aangetroffen. Op 30 maart is een woning aan het Schulpenpad in Sas van Gent gesloten. Hier werd op 18 januari jl. een hennepkwekerij met 1125 planten aangetroffen. Beide panden zijn drie maanden dicht.

De bestuurlijke maatregelen zijn genomen op basis van artikel 13b Opiumwet en het gemeentelijke Damoclesbeleid. De burgemeester kan een pand sluiten na het aantreffen van een handelshoeveelheid drugs. Het doel is om een einde te maken aan de situatie (aanloop) en herhaling te voorkomen. Via deze maatregel treedt de burgemeester ook op tegen het brandgevaar dat door illegale kwekerijen wordt veroorzaakt.

 

 


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jtg (31-3-2023 om 20:41)
Helemaal mee eens @Piet ondertussen staan de wouten bij de mac van ons B.geld en alle boetes van 1tm5 km te hard rijden..
Piet (31-3-2023 om 11:22)
Maar wel lekker btw innen op wiet in de shop , gooi den haag dan ook maar opslot!!! (Grootste criminelen zitten in den haag )!!!¡!
Cookie-instellingen beheren