Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
34 files van totaal 118 km

Omstanders redden fietser uit Poeledaelevest in Middelburg

Toegevoegd: 01-04-2023, 00.49 uur
Door: Eugène Harthoorn

MIDDELBURG – Alerte omstanders hebben zaterdagnacht een persoon gered uit het water bij de Langevielebuitenbrug in Middelburg. Het slachtoffer is door het ambulancepersoneel onderzocht.


De hulpdiensten kregen in de nacht van vrijdag op zaterdag omstreeks 00.10 uur de melding binnen van een persoon dat te water zou zijn geraakt bij een brug in Middelburg. Direct werden de hulpdiensten ter plaatse gestuurd.

De persoon bleek door alerte omstanders uit het water te zijn geholpen. Volgens een woordvoerder van Veiligheidsregio Zeeland zou het slachtoffer van de fiets zijn gevallen. De fietser is door het medisch personeel onderzocht. Het slachtoffer hoefde niet mee naar het ziekenhuis.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren