Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Twee mannen aangehouden voor steekpartij Hoofdweg Rilland

Toegevoegd: 01-04-2023, 15.24 uur
De politie hield vanmorgen twee mannen van 39 en 55 jaar aan.
De politie hield vanmorgen twee mannen van 39 en 55 jaar aan.
© Foto: Eugène Harthoorn
Door: Eugène Harthoorn

RILLAND – De politie heeft zaterdagmorgen twee mannen uit Rilland aangehouden. De mannen worden verdacht van het mishandelen van een 42-jarige plaatsgenoot. De man raakte gewond.

Het slachtoffer raakte zaterdagnacht, 25 maart, gewond bij een steekpartij bij een pand aan de Hoofdweg in Rilland. Het slachtoffer moest naar het ziekenhuis gebracht worden voor verdere behandeling.

De politie stelde direct een onderzoek in. Zo werd er onder andere met getuigen gesproken. Dit onderzoek leidde naar twee verdachten. Zij, twee mannen uit Rilland van 39 en 55 jaar oud, zijn zaterdagmorgen aangehouden en voor nader onderzoek en verhoor overgebracht naar een politiecellencomplex.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Anon (1-4-2023 om 16:43)
Wat zijn er toch veel zielige stumperts met hun mesjes. Voor mij ben je gewoon een bangerik als je met een steekwapen moet rond lopen.
Cookie-instellingen beheren