Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Twee gewonden na botsing Heuvelsweg Kerkwerve

Toegevoegd: 01-04-2023, 18.16 uur
Door: Eugène Harthoorn

KERKWERVE - Bij een ongeval op de Heuvelsweg (N655) bij Kerkwerve zijn twee personen gewond geraakt. Beide auto's raakten fors beschadigd.

 Het ongeval gebeurde omstreeks 16.50 uur op de kruising met de Duivendijkseweg. Door onbekende oorzaak kwamen beide voertuigen met elkaar in botsing. Door de klap belandde één van de auto's in een naastgelegen sloot. De brandweer werd opgeroepen om de eventuele beknelden te bevrijden. Er bleek echter niemand bekneld te zitten. De inzittenden zijn door het ambulancepersoneel onderzocht. Twee van de betrokkenen zijn voor verdere behandeling naar het ziekenhuis gebracht. 

Bergingsbedrijf Ista is met twee bergingsvoertuigen ter plaatse gekomen om de auto's af te slepen. De politie heeft samen met een medewerker van de Provincie het verkeer langs het ongeval geleid.

Foto'sReageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren