Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Hulpdiensten ingezet voor incident motorcrossbaan Ritthem

Toegevoegd: 16-04-2023, 17.16 uur
De ambulancemedewerkers hebben zich over het slachtoffer ontfermd.
De ambulancemedewerkers hebben zich over het slachtoffer ontfermd.
© Foto: Eugène Harthoorn
Door: Eugène Harthoorn

RITTHEM – De hulpdiensten zijn zondagmiddag ingezet voor een incident op de motorcrossbaan bij Ritthem. Er werd onder andere een traumahelikopter opgeroepen.

De melding van het incident aan de Engelandweg kwam omstreeks 16.50 uur binnen bij de meldkamer. Direct werden zowel de politie als de ambulancedienst ter plaatse gestuurd. De traumahelikopter uit Rotterdam werd ook opgeroepen.

Toen de eerste ambulance ter plaatse kwam, bleek dat de opgeroepen traumahelikopter niet nodig was. Deze werd retour gestuurd ter hoogte van het Haringvliet. De ambulancemedewerkers hebben zich over het slachtoffer ontfermd. Volgens de woordvoerder van de politie kwam de melding binnen als een medisch incident.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
harry (17-4-2023 om 09:05)
houd toch op mensen. met sporten gebeuren nou eenmaal wel eens ongelukken, ook bij voetbal, turnen en fietsen. Liever dat mensen sporten dan dat ze dichtslibben op de bank met bier, chips en chocolade terwijl ze hele dagen netflixen.
Rene (17-4-2023 om 08:33)
Aan alle azijnzeikers hier; mensen die hun hobby uitoefenen hebben waarschijnlijk meer plezier in het leven dan jullie. Daarnaast lijkt het mij triester slachtoffer te zijn tijdens werkzaamheden voor een baas in, bijvoorbeeld, het havengebied van Vlissingen. Dat daar telkens iets gebeurt, daar lees ik jullie niet over. Laat iedereen nou lekker zijn ding doen. En dat gezeur over die belastingcenten en ziektekosten, er blijft ook nog over voor jullie hoor.
Joyce (17-4-2023 om 08:07)
Altijd fijn dat de mensen die hier reageren, erbij zijn geweest en precies weten wat er is voorgevallen. Scheelt een hoop speculeren :-) Sterkte voor de betrokkenen.
Anon (17-4-2023 om 07:36)
Daar hebben we J Geldof weer, de notoire zeikstraal als het over de motorcross baan gaat. Voor de rest, via de KNMV zijn motorcrosssers aanvullend verzekerd. m.a.w. ze betalen extra voor dit soort calamiteiten.
@ betweters (17-4-2023 om 07:28)
En alle mensen voortaan met een helm en tuigje laten douchen thuis! Hoop dat t slachtoffer weer snel op de motor zit en zich niks aantrekt van dat rare commentaar hier
hendrix (17-4-2023 om 05:15)
Sluiten die baan voor er doden vallen
Cookie-instellingen beheren