Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Man springt van dak Zierikzee

Toegevoegd: 02-05-2023, 11.11 uur
Vorige week stond de man ook al op het dak.
Vorige week stond de man ook al op het dak.
© Foto: Eugène Harthoorn
Door: Reinoud Hiemstra

ZIERIKZEE - In de Volkerakstraat in Zierikzee is in de nacht van maandag op dinsdag een man van een dak gesprongen. Dit was niet de eerste keer dat de man op het dak van de woning zat.


Vorige week zat de man al enkele uren op het dak. De straat werd afgezet en meerdere hulpdiensten kwamen ter plaatse. Ook werd de hulp ingezet van de Dienst Speciale Interventies (DSI). Ook heeft een onderhandelaar enige tijd met de persoon gesproken om hem naar beneden te krijgen. Toen dit niet bleek te lukken, werd een arrestatieteam ingezet om de man van het dak te helpen. 

Omstreeks 00.15 uur in de nacht van maandag op dinsdag zou de man weer op het dak van de woning aan de Volkerakstraat gekropen zijn. Enge tijd later sprong de man naar beneden. Vanwege de ernst van het letsel als gevolg van de val, werd het Mobiel Medisch Team uit Rotterdam opgeroepen. De traumahelikopter met het traumateam kwam niet meer ter plaatse. De man werd uiteindelijk zwaargewond per ambulance afgevoerd naar het ziekenhuis in Rotterdam.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Harry (2-5-2023 om 22:37)
Sterkte vriend.
klaar (2-5-2023 om 19:26)
dit zijn , de laatste weken , de resultaten , van o.a. onze Linkse gedachte goed regering.......Triest
Peter Quest (2-5-2023 om 16:27)
vanpuffelen, mee eens maar zelfs over je eigen leven heb je niets te zeggen in Nederland. Diep triest.
Pietje (2-5-2023 om 16:11)
Misschien was je wel eerste keer naar ggz gebracht maar wilde hij weer weg en kon afspraken maken en is gaan drinken ofzo. We weten het niet. Hopelijk herstelt ie weerr
Laïsa (2-5-2023 om 15:08)
Geen MMT meer ter plaatse maar met de ambu naar Rotterdam. Gezien de ernst van de verwondingen en de sprong vrees ik het ergste. Kan alleen maar zeggen wat erg. Eerst nog van het dak en nu weer zo'n actie met sprong. Voor de hulpverleners ook behoorlijk klote om het zo te zeggen. Je gaat in de hoop iemand naar beneden te praten. Sterkte aan iedereen.
zorgmeisje (2-5-2023 om 13:42)
@ iedereen die negatief praat over de zorg. ja deze meneer heeft hulp nodig alleen moet hij dit zelf willen. een opname met dwang kan vaak maar voor een Max aantal dagen. en dan staan ze weer op straat. zonder de casus te kennen kan je hier niet over oordelen. voor al wat wij weten kan de familie en behandelaars wel al bezig zijn met een gedwongen opname maar dit gaat niet zo 123. daar zal een rechter over moeten beslissen. de wet zorg en dwang is er om ook deze mensen te beschermen ook al lijkt dit nu niet zo in jullie ogen. stel je voor dat je het zelf even net ziet zitten en je op een dak kruipt je word er afgehaald en je word gelijk voor de rest van je leven opgesloten.
Cookie-instellingen beheren