Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Getuigen gezocht van winkeldiefstal Tholen

Toegevoegd: 12-05-2023, 19.00 uur - Update: 12-05-2023, 20.21 uur
Getuigen gezocht van winkeldiefstal Tholen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

THOLEN - De wijkagenten van Tholen zijn op zoek getuigen van een winkeldiefstal bij de Aldi-supermarkt in Tholen. De daders gingen er vandoor in een blauwe Hyundai.


De winkeldiefstal zou volgens de agenten omstreeks 14.30 uur hebben plaatsgevonden. Desgevraagd laat de politie weten dat er een boodschappenkar vol boodschappen, twee stofzuigers, twee ovens en nog een aantal losse goederen zijn meegenomen.

Volgens de politie is een mannelijk persoon de winkel ingelopen en heeft hij vervolgens de genoemde spullen ontvreemd. In de auto waarmee hij zich verplaatste, zaten volgens de politie twee handlangers. Gezamelijk zijn zij met gierende banden weggereden in een blauwe Hyundai Atos.

Volgens de politie zijn er meerdere personen die dit incident hebben gezien en gefilmd. Getuigen kunnen zich melden bij de wijkagenten via sociale media of bellen naar 0900-8844.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren