Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Vier personen opgesloten in lift door stroomstoring Middelburg

Toegevoegd: 14-05-2023, 13.53 uur
Vier personen opgesloten in lift door stroomstoring Middelburg
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

MIDDELBURG – Het centrum van Middelburg had zaterdagmiddag enige tijd te kampen met een flinke stroomstoring. Hierdoor zaten enkele personen vast in de lift bij de Hema.


De brandweerlieden van brandweerpost aan de President Rooseveltlaan in Middelburg werden omstreeks 16.10 uur opgeroepen voor een liftopsluiting in de winkel aan de Lange Delft in het centrum van Middelburg.

Ter plaatse bleek dat er sprake was van een flinke stroomstoring. Hierdoor waren vier personen, waaronder een klein kind, vast komen te zitten in de lift. De brandweer heeft de opgesloten personen snel bevrijd en het kleine kind een troostbeertje gegeven voor de schrik.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren